• Головна
  • Відбувається банальний перерозподіл влади, - львів’яни про стрілянину в Мукачево
Опитування від 032.ua
16:00, 13 липня 2015 р.

Відбувається банальний перерозподіл влади, - львів’яни про стрілянину в Мукачево

Опитування від 032.ua

В суботу, 11 липня, відбулася масштабна перестрілка за участю чоловіків, які нібито були представниками Правого сектору, оточення народного депутата-мажоритарника Михайла Ланьо і пізніше — силовиків. Внаслідок перестрілки загинуло двоє бійців Правого сектору.

Того ж дня, 11 липня, представники влади, зокрема і Президент України Петро Порошенко, звинуватив у конфлікті та дестабілізації Закарпатського регіону бійців Правого сектору, які брали участь у конфлікті. У відповідь на це, Правий сетор оголосив безтрокову акцію протесту під стінами Адміністрації Президента, з вимогою відставки голови МВС Арсена Авакова та арешті усих силових структур Закарпатської області. Згодом, протестні акції перекинулись і на інші українські міста, зокрема подібні заходи почалисьу Львові, Дніпропетровську та Одесі. Журналіст 032.ua дізнавався у львів’ян, що вони думають про ситуацію у Мукачеві.

Ігор, екскурсовод

Відбувається банальний перерозподіл влади, - львів’яни про стрілянину в Мукачево (фото) - фото 1
Як на мене, малувато інформації. Наразі все якось подається однобоко. Мені наприклад хотілося б почути позицію Балоги, якого називають причетним до цієї ситуації. Тобто, ми маємо інформацію лише від представників Правого сектору, і все. Хотілося б все ж почути й інші думки, та віднайти правду. Але ситуація дуже неприємна.

Вже на ранок 12 липня, на виїзді зі Львова з’явили перші блокпости, які зупиняли автобуси та вантажівки, що рухалися у бік міста Мукачево. Блокпости організували бійці Правого сектору, щоб недопустити на територію Закарпатської області озброєні ЗСУ, та уникнути кровопролиття.

 там відбувається банальний перерозподіл влади

Микола, торговий представник

Я думаю, що там відбувається банальний перерозподіл влади. Хтось, комусь перейшов дорогу. Через це і виник конфлікт. Неприємно, що через гинуть люди. В країні й так війна триває, тепер ще й на мирних територіях починають стріляти, вбивати. І все через владу.

Натомість, деякі громадські організації Львова висловили свою підтримку правому сектору та закликають українську владу чесно та прозоро провести розслідування перестрілки в Мукачево.

Володимир, пенсіонер

Відбувається банальний перерозподіл влади, - львів’яни про стрілянину в Мукачево (фото) - фото 2

Там є банда, переодягнута в міліцію. І вони зчепилися з хлопцями, з нашими добровольцями, які захищають нашу країну від Росії. А міліція та, в Закарпатті, працює на Медведчука. І Правий сектор правильно зробив, що влаштував там розбірки із цією владною елітою. Їх там усіх треба звільнити і посадити за грати. Бо вони нас знову продадуть Москві або комусь іншому, хто більше грошей дасть. Правоохоронні органи там досі згадують про Яуковича і сподівються, що старий режим повернеться, вони знову почнуть безнаказанно жити, грабувати, наживати своє добро. Але цього не повинно статися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #опитування_стрілянина_в_мукачево #Мукачево #Правий_сектор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...