• Головна
  • Cадовий розказав, що він думає про події в Мукачево
14:45, 13 липня 2015 р.

Cадовий розказав, що він думає про події в Мукачево

На думку міського голови Львова Андрія Садового, влада повинна застосувати усі можливі і неможливі засоби, щоб люди нашої держави себе вільно і гідно почували.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

В нормальній, цивілізованій країні така проблема була би локалізована протягом однієї години

Також він зазначив, що у ситуації в Мукачево має місце відсутність розуміння в керівників силових структур реальності ситуації.

“В нормальній, цивілізованій країні така проблема була би локалізована протягом однієї години. А в нас вся країна у напруженні другий день. Ведуться незрозумілі переговори, клани, які між собою ділять країну, сідають і домовляються? Це недопустимо! Це неповага до Конституції, неповага до закону і всіх мешканців, які живуть в Україні.

Звіт усіх силовиків у Верховній Раді, жорстке рішення у Верховній Раді. Повинні приходити ті люди, які будуть вирішувати проблеми, а не розповідати про них.

Влада повинна застосувати усі можливі і неможливі засоби, щоб люди нашої держави себе вільно і гідно почували. Ми розуміємо ситуацію на Сході, де є війна, але за 1600 км озброєні люди з автоматами захищають якісь приватні інтереси, не маючи на це жодних легітимних прав. А ми всі дебатуємо – добре це чи погано. Це таке враження – сюрреалізм, це Колумбія чи Сицилія минулого століття. Є влада, вона повинна застосовувати усі можливі засоби”, — наголошує Андрій Садовий.

Читайте також: «Ситуація доволі кризова. Важливо бути всім разом і державне ставити вище особистого», – Олег Синютка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #щодо_подій_в_Мукакево #Андрій Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...