• Головна
  • Львів'яни нарікають на розбиті тротуари у центрі міста (ФОТО+ВІДЕО)
18:04, 10 липня 2015 р.

Львів'яни нарікають на розбиті тротуари у центрі міста (ФОТО+ВІДЕО)

Тротуари на проспекті Свободи потребують негайного ремонту. Через розбиті плитки перехожі шпортаються та ледь не падають. Коли місто доведе до ладу центральні хідники, спробувала дізнатися кореспондент 032.ua.

Львів'янка пані Ольга поскаржилася, що ледь не впала, прогулюючись проспектом Свободи. Уникнути падіння допомогла подружка, яка йшла поряд. Пані Ольга обурюється, чому тротуари у центрі Львова є такими небезпечними.

Ремонтні роботи вартістю близько 12 мільйонів гривень розпочнуться вже на початку серпня. 


"Я зачепилася за розбиту плитку. На щастя, залишалася неушкодженою. Подруга встигла взяти мене за руку. Як би не вона, то б, певно, добряче травмувалася", – додала пані Ольга.

Тим часом начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Михайло Піндак заспокоїв, мовляв, проспект Свободи таки відремонтують. Ремонтні роботи вартістю близько 12 мільйонів гривень розпочнуться вже на початку серпня. 

"Ми відремонтуємо не лише тротуари, а й частину дороги. Також плануємо облаштувати велосипедну доріжку. Загалом ремонтні роботи триватимуть майже два місяці", – уточнив Михайло Піндак

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...