• Головна
  • У водах Винниківського озера виявили перевищення бактеорологічних показників, - Ігор Стельмах
12:31, 3 липня 2015 р.

У водах Винниківського озера виявили перевищення бактеорологічних показників, - Ігор Стельмах

Після проведення відповідних досліджень, спеціалісти Львівської держсанепідемслужби України зафіксували, що у воді озера існує перевищення 1 із 4 бактеоролічних показників.

Про це у коментарі 032.uа повідомив відділ комунальної гігієни міста, Ігор Стельмах.

За словами спеціаліста, підвищення показників може бути пов’язане зі спекотними днями, або ж із великим напливом на озеро відпочівальників.

“Ми проводили дослідження за проханням бази відпочинку “Винниківські озера”. Хоча,такі дослідження треба робити перед відкриттям пляжного сезону, та це вже не важливо. Головне, що дослідження є, вони зафіксовані. Отже, у воді було виявленно перевищення деяких бактереологічних показників. Хочу сказати, що вода не є небезпечною для відпочивальників. Вірусний показник не перевищує норми.

Вода не є небезпечною для відпочивальників. Вірусний показник не перевищує норми

Чому виникла така ситуація? По перше, звичайно через бідність нашого міста на водні ресурси. По друге, останніми днями у Львові панує досить висока температу. Ну і великий наплив людей, які хочуть провести свої вихідні на пляжах міста. Це теж важливий чинник. Деякі відпочивальники можуть себе поводити у воді неадекватно. Але повторюсь, вода для купання не э небезпечною”, - зазначив Ігор Стельмах.

Водночас, Личаківський відділ Львівського управління СЕС не рекомендує використовувати озера для купання до того часу, поки не будуть проведені санітарні заходи для очистки води в озері. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #Винниківські_озера #санітарні_норми
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...