• Головна
  • Перший пішов: у львівському аеропорті вперше приземлився літак лоукостового сполучення Київ-Львів
16:00, 18 червня 2015 р.

Перший пішов: у львівському аеропорті вперше приземлився літак лоукостового сполучення Київ-Львів

Авіаперевізник, який базується у Львові планує, що цей рейс буде не останнім. Компанія готова здійснювати польоти сім разів на тиждень.

Про це 032.ua. повідомили у прес-службі ЛОДА.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка впевнений, що сьогоднішній день для львівського аеропорту – справжній успіх міста та області.

"Ми маємо багате й динамічне місто, і маємо гарну авіакомпанію яка готова розвиватись і робити Львів більш зручним для гостей та мешканців

«Ми прекрасно розуміємо, що зараз у країні дуже складна економічна ситуація. Але це зовсім не означає, що ми не повинні писати історію власного успіху. Тож, цей день увійде в історію як справжній успіх нашого чарівного міста. Адже ми маємо багате й динамічне місто, і маємо гарну авіакомпанію яка готова розвиватись і робити Львів більш зручним для гостей та мешканців. А наше завдання – створити правильну стратегію і скерувати її в потрібне русло. Ми повинні користуватись нашим туристичним потенціалом аби наше місто було привабливим і для інших авіаперевізників», - розповів керівник львівської області.

Зазначимо, що керівництво компанії «Атласджет Україна», літак якої сьогодні здійснив свій перший рейс із Києва до Львова, готове виконувати такж міжнародні авіарейси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Атласджет_Україна #перший_рейс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...