• Головна
  • У Львові проведуть безкоштовні атракції для дітей учасників АТО та з малозабезпечених сімей
11:35, 26 травня 2015 р.

У Львові проведуть безкоштовні атракції для дітей учасників АТО та з малозабезпечених сімей

25 травня у Львові стартувала акція “Територія дитинства”, присвячена Міжнародному дню захисту дітей. Відтак, діти пільгових категорій та учасників АТО мають можливість безкоштовно насолодитися забавами, атракціонами та відвідати пізнавальні заходи.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

В рамках акції соціальні фахівці залучатимуть дітей пільгових категорій до  розважальних заходів

За словами організаторів, вчора, упродовж дня, діти пільгових категорій провели веселе та цікаве дозвілля у дитячому еколого-натуралістичному центрі, побували в парку Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького та дитячій планеті “Sky Park”.

Як розповіла начальник відділу соціальної роботи Личаківського району ЛМЦСССДМ Наталія Клапатюк, в рамках цієї акції у різних куточках Львова соціальні фахівці залучатимуть маленьких львів’ян пільгових категорій до різноманітних пізнавальних та розважальних заходів.

«Цьогоріч «Територія дитинства» охоплює низку різноманітних заходів, як для дітей, так і для дорослих. Це і відвідування дитячих центрів, музеїв, театрів, екскурсій, які вдало поєднують у собі розвиваючу, пізнавальну, розважальну та освітню функцію”, - Наталія Клапатюк

Акція “Територія дитинства” триватиме до 5 червня цього року. За детальною інформацією слід звернутись до центру соціальних служб за місцем проживання або до кординатора Світлани Погорецької за телефонами: 0672745142, 0937113753.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #атракціон #діти #АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...