• Головна
  • Реформа міліції у Львові набирає обертів: заявки подало уже 5 тис. осіб
18:07, 28 квітня 2015 р.

Реформа міліції у Львові набирає обертів: заявки подало уже 5 тис. осіб

Вступити до лав оновленої львівської міліції виявили бажання майже 5 тисяч людей.

Про це сьогодні, 28 квітня, розповів заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко, передає кореспондент 032.ua.

За словами Сергія Зюбаненка, за тиждень прийому анкет, служити в оновленій міліції виявили бажання не лише львів'яни, а й люди з інших регіонів України.

Середній вік кандидатів в патрульну службу складає 26-27 років. Майже третину потенційних міліціонерів становлять жінки.

“Це люди, які йдуть в міліцію не за зарплатою, а за покликом серця”

Серед заявників є молоді сім'ї та 35-річна емігрантка з Німеччини, яка вирішила повернутись в Україну, аби власноруч змінювати нашу державу.

“Це люди, які йдуть в міліцію не за зарплатою, а за покликом серця”, - запевнив полковник міліції, а тому й сам покладає великі надії на реформу.

“За роки незалежності - це реальний шанс , коли дійсно реформується міліція. І ми зможемо побачити кінцевий результат”, - додав Сергій Зюбаненко.

За його словами, в лавах нової патрульної служби очікують лише чесних, свідомих та здорових людей, які зможуть повернути довіру населення до міліції.

Тому, після реєстрації, на потенційних міліціонерів чекає кілька турів випробувань.

Кандидатів тестуватимуть на загальний рівень освіченості та фізичної підготовки. Також майбутні міліціянти складатимуть психологічні тести, пройдуть співбесіду та медичний огляд.

Як раніше повідомляв 032.ua, реєстрація охочих вступити до лав оновленої міліції триватиме до 13 травня. Для цього потрібно заповнити онлайн-анкету на сайті МВС або ж зробити це в Палаці Потоцьких з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 год.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...