• Головна
  • Проїзд у львівських автобусах може зрости від 5 до 8 гривень
14:45, 2 березня 2015 р.

Проїзд у львівських автобусах може зрости від 5 до 8 гривень

У зв'язку із підвищенням вартості пального, львівські перевізники рішуче заявили про підняття цін на проїзд. Наскільки зросте тариф, наразі невідомо. Одні прогнозують, що вартість проїзду становитиме 5 гривень, інші — 6 -8 гривень.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

За словами директора ТзОВ “Міра і К” Шкургана Миколи Івановича, зараз ситуація на ринку пасажирських перевезень є дуже складною. Ціни на пальне та нові запчастини — зросли, відтак, необхідно переглянути тариф.

“По нашому підприємству розрахунковий тариф має складати від 6 до 8 гривень 72 копійок. Але який буде тариф у міському транспорті наразі невідомо. Звісно, якщо зробити тариф по 8 гривень, то ніхто не буде їздити. Я думаю розрахункові тарифи нашого підприємства та інших врахує міськрада і ми знайдемо якийсь компроміс у ціні”, - вважає директор ТзОВ “Міра і К” Шкурган Микола Іванович.

 Пальне на сьогодні в ціні проїзду займає більше 70%.

Водночас, голова львівської організації «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників» Іван Велійка, не береться прогнозувати на скільки саме зросте вартість проїзду в громадському транспорті. Втім запевняє, без змін не обійтись, а для того, щоб транспортні підприємства могли нормально працювати, вартість проїзду має складати приблизно 5 гривень.

“Сьогодні мінімальна ціна для нормальної роботи перевізників складає 5 гривень з урахуванням зменшення кількості пільговиків. Ситуація, яка склалась на ринку пального є дуже складною і непокоїть усіх. Пальне на сьогодні в ціні проїзду займає більше 70%. Це ситуація, коли транспортним підприємствам стає практично неможливо працювати”, - каже Іван Велійка.

Нагадаємо, востаннє ціни на проїзд у міському транспорті піднімали 1 травня. Тоді вартість проїзду зросла від двох до трьох гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #автобус #маршрутка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...