• Головна
  • Львівські перевізники заявили, що хочуть підняти ціни на проїзд в автобусах
17:22, 26 лютого 2015 р.

Львівські перевізники заявили, що хочуть підняти ціни на проїзд в автобусах

Незабаром ціни на проїзд в автобусах, можуть підскочити, як і долар. Перевізники Львівської області просять переглянути тарифи на проїзд у громадському транспорті через підвищенням цін на пальне.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на заяву Асоціації перевізників Львівщини.

Як йдеться в документі, зараз галузь пасажирських перевезень на межі занепаду. Водії розуміють, що у громадян важке соціальне становище, але і їм живеться «не солодко». Адже ціни на пальне зросли в кілька разів, а тариф на перевезення залишився не змінним.

“Ми просимо переглянути розмір чинного тарифу на послуги міського, приміського, міжміського автомобільного пасажирського транспорту загального користування і сподіваємося на розуміння громади”, - мовиться у заяві.

Ми просимо переглянути розмір чинного тарифу на послуги міського, приміського, міжміського автомобільного пасажирського транспорту загального користування і сподіваємося на розуміння громади

Також, перевізники пропонують впорядкувати перевезення пільговиків. Зокрема, зробити так, аби вони користувались транспортом виключно з 10 :00 до 16:00.

Такі заходи в Асоціації перевізників Львівщини називають  форс-мажорними і  просять, аби влада і громада дослухалась і виконала їх якнайшвидше.

Нагадаємо, що востаннє ціни на проїзд у міському транспорті Львова було піднято 1 травня. Відтоді вартість проїзду у транспорті становить 3 гривні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#маршрутка Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...