• Головна
  • Мер Львова відмовився від крісла першого Віце-прем’єр-міністра
12:15, 1 грудня 2014 р.

Мер Львова відмовився від крісла першого Віце-прем’єр-міністра

Свою відмову він аргументував тим, що несе відповідальність за ситуацію в місті до кінця каденції і не має на кого її перекласти.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на допис Садового у Facebook

"Одразу після виборів я з Президентом в присутності п. Яценюка обговорював мої можливі призначення в уряд. Я чітко повідомив, що моє нинішнє становище виключає це. Тоді всі поставились до цього з розумінням. Я є чинним міським головою Львова, несу повну відповідальність за ситуацію в місті до кінця каденції і не маю на кого її перекласти. У випадку відставки мера контроль над містом отримують депутати, більшість з яких у Львові на сьогодні перебувають у зв’язках та під впливом напівкримінальних структур. Це було б дуже безвідповідально щодо львів’ян та міста, яке є сьогодні дуже важливим для України", - написав Садовий.

 У випадку відставки мера контроль над містом отримують депутати, більшість з яких у Львові на сьогодні перебувають у зв’язках та під впливом напівкримінальних структур

І запропонував закріпити статус першого віце-прем’єра в майбутньому уряді за керівником економічного блоку та призначити на цю посаду п. Наталію Яресько, яка є співзасновником компанії Horizon Capital.

"Знаю, що п. Яресько готова розглянути цю пропозицію та взяти відповідальність за міністерства економіки та фінансів. Справа за Прем’єром", - зазначив Садовий.

Знімок екрана з 2014-12-01 12:17:51

Знімок екрана з 2014-12-01 12:17:51

Нагадаємо, сьогодні, 1 грудня, Народний фронт і Блок Порошенка оприлюднили заяву в якій виступають за призначення Андрія Садового першим віце-прем'єром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Садовий #Яценюк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...