• Головна
  • У Львові відбудеться унікальна трамвайна екскурсія за маршрутом, якому виповнилось 120 років (ФОТО)
Ексклюзив
14:21, 25 листопада 2014 р.

У Львові відбудеться унікальна трамвайна екскурсія за маршрутом, якому виповнилось 120 років (ФОТО)

Ексклюзив

Під час екскурсії організатори планують зібрати кошти на відновлення історичних трамваїв та облаштування музею електротранспорту.

30 листопада у Львові відбудеться екскурсія «Шляхами львівських трамваїв». Поїздка розпочнеться у історичному трамваї «CKD-Tatra T4SU» № 869 за маршрутом лінії кінного трамваю. Про це 032.ua розповів координатор спільноти «Транспорт Львова» Антон Лягушкін.  

Старт від Головного залізничного вокзалу вулицями Чернівецькою та Городоцької до площі Ярослава Осьмомисла, далі трамвай їхатиме вулицями Підвальною, Винниченка та Личаківською на кінцеву на Пасічній. 

У зворотному напрямку трамвай проїде маршрутом найстаршого діючого трамвайного маршруту Львова «Личаків - Головний залізничний вокзал», який було відкрито 120 років тому

У зворотному напрямку трамвай проїде маршрутом найстаршого діючого трамвайного маршруту Львова «Личаків - Головний залізничний вокзал», який було відкрито 120 років тому.

Гіди-екскурсоводи зі спільноти «Львів’яни за електротранспорт» розкажуть про історію кінного трамваю, будівництво трамвайної лінії «Личаків - Залізничний вокзал» та про зародження у Львові тролейбусного руху.

Після поїздки учасники екскурсії відвідають трамвайне депо, де оглянуть трамваї-раритети SN-1 №093, «Gotha T59E» №002, «CKD-Tatra KT4SU» №1001.

Збір учасників екскурсії з 10.30 год. до 11.00 год. на трамвайній зупинці «Головний залізничний трамвай». Екскурсія - безкоштовна, благодійні внески на музей - вітаються. 

"Власне екскурсія безкоштовна. Буде встановлена скринька для збору пожертв на відновлення історичних трамвайних вагонів", - прокоментував 032.ua Антон Лягушкін.

У Львові відбудеться унікальна трамвайна екскурсія за маршрутом, якому виповнилось 120 років (ФОТО), фото-1
У Львові відбудеться унікальна трамвайна екскурсія за маршрутом, якому виповнилось 120 років (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Транспорт Львова #трамвай Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...