• Головна
  • Щоб зменшити затори на кільці вул.Б.Хмельницького у Львові будуть нову дорогу за 3 млн грн. (ФОТО+ ВІДЕО)
14:40, 6 листопада 2014 р.

Щоб зменшити затори на кільці вул.Б.Хмельницького у Львові будуть нову дорогу за 3 млн грн. (ФОТО+ ВІДЕО)

Кільце на вул. Б. Хмельницького більше не буде асоціюватись у водіїв із заторами. Біля Епіцентру будують нову дорогу за 3 млн. грн., яка розвантажить кільце вул. Богдана Хмельницького-Кукурудзяної.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

Довжина дороги  складатиме 344 м.  За словами чиновників, вона повинна частково розв'язати перевантаження кільця вулиці Кукурудзяної та Богдана Хмельницького.

Сьогодні, 6 листопада, мер Львова, Андрій Садовий приїхав оглянути нову дорогу і сказав, що дуже задоволений як її будівництвом, так і динамікою розвитку цього району загалом.

 За 2 тижні, коли ця дорога буде відкрита, цей район не впізнаєте. Він отримає нове дихання.

«Цей район сьогодні отримує дуже хорошу динаміку розвитку. Але з новими робочими місцями, які тут будуть, також збільшується навантаження на трафік. Ми домовились з «Епіцентром», вони виділяють 1 млн грн, місто дає 2 млн грн, і ми спільно робимо дорогу від Б.Хмельницького до Кукурудзяної. Ця дорога розв’яже цей транспортний колапс, який зараз виник. Паралельно, звичайно, ми і по колектору, по всіх мережах наводимо порядок, ремонтуємо хідники. За 2 тижні, коли ця дорога буде відкрита, цей район не впізнаєте. Він отримає нове дихання. Тут будуть ще збільшуватись нові робочі місця», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як повідомив Володимир Кметик в.о начальника управління капітального будівництва,  робити з прокладання дороги планують закінчити до кінця поточного року.

«Зараз уже виконано підготовчі роботи, перекладено каналізаційний колектор діаметром 1200 мм довжиною 108 м та затампоновано старий колектор, замінено також електромережі, що потрапляли в межі будівництва, підготовлено дорожнє полотно під асфальтування, виконано частину замощення тротуарів бетонною плиткою», - сказав Володимир Кметик.


Голова Личаківської РА Іван Лозинський переконаний, що завдяки новій дорозі водії тепер не будуть стояти в заторах, а з легкістю минатимуть проблемну ділянку:

Нагадаємо, що замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, виконавець – підприємство «ШРБУ-65».

Усі роботи з будівництва нової дороги планують закінчити до кінця цього року.

Внесок міської ради у будівництво дороги складає 2 млн грн, «Епіцентр» - 1 млн 50 тис. грн.
Усі роботи з будівництва нової дороги планують закінчити до кінця цього року.

Ось, як виглядає будівництво дороги станом на сьогодні, 6 листопада:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Садовий #Кметик #Лозинський #вул.Б. Хмельницького
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...