• Головна
  • Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Арена Львів (ФОТО+ВІДЕО)
12:33, 6 листопада 2014 р.

Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Арена Львів (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора, 5 листопада, Донецький “Шахтар” у матчі четвертого туру Ліги Чемпіонів УЄФА приймав на Львівському стадіоні Арена Львів білоруський “БАТЕ”.

Нагадаємо, що перший матч між цими командами, який відбувався в Білорусії закінчився надвпевненою перемогою гірників з рахунком 0 - 7.

Незважаючи на пізній час початку матчу, львів’яни заповнили стадіон. За даними Арени Львів, подивитись Лігу Чемпіонів у Львові зібралось майже 30 000 глядачів.

“БАТЕ” розпочало активніше, з перших хвилин намагаючись реабілітуватись за нищівну поразку у першому матчі. Перші 15 хвилин матчу білоруси намагались контролювати м’яч, загострювати гру, використовуючи фланги, проте до серйозних загроз біля воріт П’ятова справа не доходила. “Шахтар” же намагався проводити швидкі атаки, одна з яких і закінчилась взяттям воріт білоруської команди на 19-тій хвилині матчу. Шевчук подав у штрафний майданчик, Луіс Андріану скинув на Даріо Срна, який пробив на силу і м’яч, зрикошетивши від ноги гравця “Бате” залетів у сітку.

Фото2

Фото2

Після першого голу гра заспокоїлась, “Шахтар” взяв м’яч під контроль. До перерви гірники мали декілька хороших нагод, для того, щоб збільшити рахунок матчу, які успішно змарнував Луїс Андріану. Білоруси ж, не змогли жодного разу серйозно потурбувати голкіпера “Шахтаря”.

Арена Львів співала гімн України, білоруські вболівальники кричали “Віва Україна”, у відповідь їм лунало “Живе Беларусь”. На перерву команди пішли за слизького рахунку 1-0 на користь “Шахтаря”.

Перший тайм закінчився вилученням гравця БАТЕ, який отримав друге попередження через занадто емоційну поведінку.

Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Арена Львів (ФОТО+ВІДЕО), фото-2

Другий тайм розпочався з атак донецької команди, які закінчились красивим взяттям воріт на 48 хвилині матчу. Даріо Срна змістився в центр, віддав проникаючу передачу на Луїса Андріану, той дотепно пропустив м’яч на Тейшейру, який красиво, в один дотик відправив круглого у ворота “БАТЕ”.

Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Арена Львів (ФОТО+ВІДЕО), фото-3

Після цього голу всі надії білорусів на перемогу у цьому матчі зруйнувались, пішла гра в одні ворота. Шахтар використовував величезну різницю в класі виконавців, також здалось, що гравці “БАТЕ” втомились. Дуглас Коста та Тейшейра відверто знущались з суперників, гірники показували впевнену гру, контролювали хід матчу.

Безперервні атаки “Шахтаря” закінчились тим, що рефері матчу, Вольфганг Штарк, призначив пенальті у ворота “БАТЕ”, яке успішно реалізував Луїс Андріану. Трибуни хотіли побачити розгром суперника, і донеччани дали їм таку можливість. До кінця матчу бразилець Андріану забив ще двічі, змусивши львівських вболівальників скандувати своє ім’я. Луїс у цьому розіграші Ліги Чемпіонів відзначився вже дев’ять разів(!!!), три з яких - з пенальті.

Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Арена Львів (ФОТО+ВІДЕО), фото-4

Отже, матч закінчився впевненою перемогою “Шахтаря”, донецька команда набрала 8 пунктів у турнірній таблиці та майже гарантувала собі вихід до етапу плей-оф. З останніх матчів можна зробити висновки, що гірники роблять у цьому сезоні ставку на Лігу Чемпіонів і мають реальні шанси досягти успіху у цьому турнірі.

Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Арена Львів (ФОТО+ВІДЕО), фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #футбол #Шахтар #Бате
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...