• Головна
  • Львівські матері з візочками не змогли пройти через припарковані автомобілі та викликали даівців, які так і не «розрулили» ситуацію (ФОТО)
11:00, 17 жовтня 2014 р.

Львівські матері з візочками не змогли пройти через припарковані автомобілі та викликали даівців, які так і не «розрулили» ситуацію (ФОТО)

Стоячи навпроти управління ДАІ, львівські матері з малюками 25 хвилин чекали на працівників ДАІ.

16 жовтня близько 20.00 год. навпроти Львівського міського управління ДАІ, що на вулиці Городоцькій 124, двоє водіїв припаркували свої автомобілі на тротуарі. Через це львів’янки з візочками не змогли вільно пройти по тротуару.  

«Батьки з візочками не могли не пройти і не проїхати. Вони довго чекали на патруль та власників автомобілів. А коли приїхали «кваліфіковані» працівники ДАІ, вони порадили людям викликати евакуатор за власні кошти. Загалом близько години довелось прочекати людям на справедливість, але вона так і не восторжествувала», - розповів очевидець пригоди.

Львівські матері з візочками не змогли пройти через припарковані автомобілі та викликали даівців, які так і не «розрулили» ситуацію (ФОТО), фото-1

«Кваліфіковані» працівники ДАІ порадили людям викликати евакуатор за власні кошти

За словами львів’янина, працівник патрульної служби ДАІ Брездень Роман повідомив, що іномарки припарковані правильно і люди повинні обходити автомобілі по газону, на трамвайну колію, а далі на тротуар.

«Не врахувавши навіть той момент, що видимість руху трамвая є обмеженою для пішохода і ділянка небезпечна! Русяк Роман (напарник Брезденя) був цілком згідний з пішоходами, але зміг лише порадити викликати евакуатор за свої кошти», - додав чоловік. 

Львівські матері з візочками не змогли пройти через припарковані автомобілі та викликали даівців, які так і не «розрулили» ситуацію (ФОТО), фото-2
Львівські матері з візочками не змогли пройти через припарковані автомобілі та викликали даівців, які так і не «розрулили» ситуацію (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДАІ Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...