• Головна
  • Незважаючи на перемир'я російські найманці продовжують обстрілювати позиції сил АТО, - РНБО (КАРТА БОЙОВИХ ДІЙ)
14:45, 29 вересня 2014 р.

Незважаючи на перемир'я російські найманці продовжують обстрілювати позиції сил АТО, - РНБО (КАРТА БОЙОВИХ ДІЙ)

Стан війни на сході України станом на 29 вересня 

Як повідомляють в Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони, незважаючи на режим припинення вогню, на території Донецької та Луганської областей терористи та російські найманці продовжують обстрілювати позиції сил АТО.

Так, учора після мінометного обстрілу терористи вкотре спробували взяти Донецький аеропорт. Впродовж доби наші військові відбили два потужних штурми.

Під час вечірньої атаки терористи з танка підбили український бронетранспортер з екіпажем та десантом. Внаслідок інтенсивного бою наші десантники зазнали втрат.

Втім, у надзвичайно складній ситуації українські військові відкинули ворога і знищили танк, який до цього підбив наш БТР. Всього за добу зафіксовано знищення трьох ворожих танків, двох самохідних установок «Тюльпан», одного мінометного розрахунку та близько 50-ти бойовиків. 

Додамо, російські найманці також двічі атакували опорні пункти сил АТО поблизу м. Дебальцеве та у районі села Трудівське у Мар'їнському районі. Усі напади відбито.

Нагадаємо, у суботу, 27 вересня, через обстріли терористів серед мирного населення загинула 1 жінка та поранено 16 місцевих жителів

29-09

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...