• Головна
  • Зі сльозами на очах та квітами: львів'яни зустріли 64 міліціонерів, які повернулися з АТО (ФОТОРЕПОРТАЖ)
12:02, 24 вересня 2014 р.

Зі сльозами на очах та квітами: львів'яни зустріли 64 міліціонерів, які повернулися з АТО (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ми мріяли повернутися додому живими і здоровими – це було головним нашим бажанням, - каже Андрій Порохновець, начальник патрульно-постової служби міліції ГУ МВС України у Львівській області, майор міліції, який приїхав до Львова зі Сходу.

За словами, заступника начальника – начальника міліції громадської безпеки Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергія Маруняка, в зоні проведення антитерористичної операції правоохоронці 30 діб несли службу по охороні громадського порядку.

«Сьогодні відбулась шоста ротація зведеного загону ГУМВС України у Львівській області, який приїхав із зони АТО, це спецпідрозділ та зведений загін ГУМВС. Починаючи з травня місяця наші працівники несуть там службу. Всього участь у бойових діях на сході України взяли близько 700 міліціонерів із Львівщини. Цього тижня ми зробили чергову ротацію. Найголовніше це те, що хлопці приїхали живі і здорові. Ми можемо дивитись їхнім дружинам, рідним в очі і сказати, що от вони живі здорові біля вас», - зазначив Сергій Маруняк.

PM246image007

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...