• Головна
  • У Львові запрацював центр правового захисту учасників АТО (контакти)
14:49, 11 вересня 2014 р.

У Львові запрацював центр правового захисту учасників АТО (контакти)

Питання, які вирішує центр – невиплата коштів, ризик неотримання статусу учасника АТО, недостовірні дані про поранення військових, невиплата допомоги та пільг родинам загиблих.

У центрі Львова від сьогодні діє центр правового захисту учасників АТО, де спеціалісти зможуть фахово роз’яснити права військових-контрактників, мобілізованих та добровольців.

Завдання полягає в тому, щоби кожен військовий , або той хто був в зоні АТО знав на підставі яких документів він повинен отримати статус учасника АТО,  які грошові виплати  чи пільги йому гарантує держава

 Центр правового захисту учасників АТО відкрили за підтримки об’єднання «Лемеха та партнери» та Благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» Ігоря Васюника.

 «Я щиро вдячний всім волонтерам та юристам, які долучилися до цього проекту. Дуже багато колізій є в законодавстві, невизначений правовий статус добровольчих батальйонів,  дуже багато  є запитань щодо того,  як отримати статус учасника АТО, стосовно поранень. Тому ми почали цей проект. Він один із перших, адже будуть ще проекти, щодо підтримки учасників АТО. Завдання полягає в тому, щоби кожен військовий , або той хто був в зоні АТО знав на підставі яких документів він повинен отримати статус учасника АТО,  які грошові виплати  чи пільги йому гарантує держава. Також надзвичайно важливо спростити процедуру отримання правого статусу, потрібен єдиний орган, який повинен систематизувати і комплексно підходити до вирішення питань, які виникають в учасників АТО» - сказав народний депутат.

 

Адреса центру «Правовий захист учасників АТО»:

м. Львів, вул. Листопадового чину, 14

Телефон гарячої лінії з правових консультацій:

Тел.: 0683847640,  0993697118

Пн..-Пт. – з 12:00 до 17:00

Е-mail: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#центр правового захисту учасників АТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...