• Головна
  • Російських військових відправляють воювати проти України насильно
10:06, 28 серпня 2014 р.

Російських військових відправляють воювати проти України насильно

Деяких російських солдат, яких призвали в армію,  насильно відправляють до Луганська в зону АТО.

Глава союзу Комітетів солдатських матерів Росії Валентина Мельникова розповіла, що з Ростовської області насильно відправляють бійців на війну до України.

«Солдат матері надсилає СМС-ку: «Полковник Мединський нас зібрав і сказав:«Підписуйте контракт, ми вас відправимо до Луганська. Якщо не підпишите - я сам за вас підпишу». І ми під тиском підписали», - розповіла Валентина Мельникова в ефірі телеканалу «Дождь».

Підписуйте контракт, ми вас відправимо до Луганська. Якщо не підпишите - я сам за вас підпишу

Валентина Мельникова додає, що точну кількість російських військових, які перебувають зараз на території України, точно назвати не можна, але це не менше 15 тисяч людей.

 «15 тисяч російських солдатів служать на війні проти України. Скільки з них не мають документів військовослужбовців, а мають розірвані контракти, або офіцери у безстроковій відпустці, або ще якась нісенітниця, важко сказати», - сказала вона.

Невідомо скільки зараз загинуло російських військових, оскільки влада не зазначає в документах про смерть справжню причину загибелі.

15 тисяч російських солдатів служать на війні проти України

«Точну кількість загиблих російських військових ми дізнаємось лише тоді, коли матері почнуть отримувати на руки документи про смерть. Якщо військовий загинув на навчанні та під час військових дій – це абсолютно різні соціальні пенсії та виплати», - додала Валентина Мальникова. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТО #Валентина Мельникова #російські військові в Україні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...