• Головна
  • А ти вже спробував? У Львові набирає популярності роуп-джампінг (ФОТО)
Реклама
17:45, 29 липня 2014 р.

А ти вже спробував? У Львові набирає популярності роуп-джампінг (ФОТО)

Реклама

Зараз в Україні набирає популярності новий екстримальний вид відпочинку - роуп-джампінг. Стрибки з мотузкою з будівель, скель, мостів.

Хто вони - роуп-джампери? І що змушує їх стрибати, як вони наважуються зробити цей крок в порожнечу?
Команда 032.ua вирішила перевірити це на собі. Стрибки проводились з 9-ти поверхового будинку.

А ти вже спробував? У Львові набирає популярності роуп-джампінг (ФОТО), фото-1

Організація цього дійства вражає позитивом та професіоналізмом команди орагнізаторів: кожних 10 хвилин хтось стрибає, емоції переповнюють всіх учасників, навіть тих - хто не стрибає, а перебуває поруч.

Коли піднімаєшся по сходинках на дев'ятий поверх, виходиш на дах, дивишся вниз, то адреналін в крові починає зашкалювати.

Перед тим, як піднятися на 9-тий поверх будинку нас привітно зустрів один із організаторів, Любомир, який усім підбадьорював своїм позитивним настроєм.

Він допомагав новачкам у подоланні страху щоразу, розповідаючи кумедні історії із власного досвіду.
Коли піднімаєшся по сходинках на дев'ятий поверх, виходиш на дах, дивишся вниз, то адреналін в крові починає зашкалювати.

А ти вже спробував? У Львові набирає популярності роуп-джампінг (ФОТО), фото-2

Три! Два! Один! Стрибок!

Уважно слухаєш інструктаж, перевіряють кріплення, чіпляють до тебе мотузку. Ти стоїш на краю. Перед тобою відкриваєтсья чудовий вид, просять не дивитись в низ. Але ти дивишся. Розставляєш руки в сторони. Три! Два! Один! Стрибок! І ноги самі відштовхують тебе, в один момент ти забуваєш про все, час заповільнюється, залишається тільки відчуття польоту і земля, яка наближаєтсья з шаленою швидкістю. Легкий поштовх - і ти вже висиш на мотузці, не стримуючи емоцій, тут до цього звикли. Ти не можеш повірити, що зробив це, втім перше питання, що спадає на думку : "А можна ще раз??"

А ти вже спробував? У Львові набирає популярності роуп-джампінг (ФОТО), фото-3

Можна. І ти стрибнеш, бо відчуття, які отримують роуп-джампери важко передати і точно неможливо отримати, не стрибаючи. Поспілкувавшись з командою, яка організовує стрибки, та поглянувши на обладнання, яке використовують ці хлопці виникає впевненість у безпеці цього заходу.

«Стрибаючи вдруге я вже не боявся, що щось піде не так. А потім я стрибнув втретє, і з впевненістю можу сказати - стрибну ще не раз. І стрибну з "KAVA": http://vk.com/kavarope. Бо ці люди справді професіонали своєї справи, які розуміють всю відповідальність їхньої організації. А ще вони просто класні. Доводять своєю роботою, що українці можуть відпочивати драйвово, весело, адреналіново!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,05
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...