• Головна
  • У Львові хочуть приватизувати найстарішу аптеку, якій виповнилось два з половиною століття
13:20, 27 липня 2014 р.

У Львові хочуть приватизувати найстарішу аптеку, якій виповнилось два з половиною століття

Аптека-музей «Під Чорним орлом» - під загрозою приватизації.

Завідувач музею повідомила, що приміщення аптеки, яке розташоване у серці Львова, привертає увагу бізнесменів, що прагнуть заволодіти приміщенням для створення чергового розважального закладу. Про це 032 повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 «За останні місяці під приводом великої революційної діяльності деякі бізнесмени починають використовувати ситуацію для того, щоб знищити ті важливі місця, які є у місті. Це не просто рейдерство, а рейдерство на місцях, які є стовпами ідентичності та історії Львова, зокрема як ця аптека-музей на площі Ринок.

Це не просто музей – це живий музей. Тут бувають тисячі людей, тут є жива автентичність. Цей музей є музеєм Львова. Ця аптека та інші історичні місця, які є у Львові, погано не лежать. Немає чого їх брати. Ми би хотіли це сьогодні донести до львів’ян», - наголосив директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олег Березюк.

На сьогоднішній день ця аптека є в обласній комунальній власності, але вона є львівською власністю. Тому керівництво аптеки звернулось до громади, до міського голови, що є загроза приватизації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Аптека-музей «Під Чорним орлом»
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,97
Оголошення
live comments feed...