• Головна
  • Львівські бійці отримали 25 бронежилетів найвищого ступеня захисту (ФОТО)
19:32, 20 липня 2014 р.

Львівські бійці отримали 25 бронежилетів найвищого ступеня захисту (ФОТО)

Бійцям батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» передали бронежилети найвищого ступеню захисту із надміцними фінськими пластинами.

Як інформує відділ зв`язків з громадськістю ЛьвДУВС посприяли цьому як українські політичні сили так і громадські активісти.

Львівські бійці отримали 25 бронежилетів найвищого ступеня захисту (ФОТО), фото-1

«Бажаю вам миру, щастя і добра, щоб усі, хто сьогодні стоять перед нами повернулися живими, з перемогою над російським агресором, – побажав українським «левам» голова Державного земельного агентства України Андрій Рудик після того, як особисто одягнув бійця у захисний бронежилет, - ми дуже надіємося, що вам не знадобляться ці засоби захисту. Але якщо, не дай Бог , російська куля прямувати у ваш бік – нехай цей бронежилет відведе від вас ворожу небезпеку».

 IMG_7943gfhf

«Від імені міліції Львівщини дякую усім, хто підтримує українських бійців і запевняю, що ті завдання, які поставлені перед батальйоном «Львів» будуть виконані з честю та гідністю. Я щиро надіюся, що наші хлопці повернуться живими і неушкодженими до своїх рідних та близьких, - зазначив начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...