• Головна
  • Мер Львова відмовив підприємцям ринку «Санта-Барбара» у будівництві на ділянці, яку вони обрали
12:12, 8 липня 2014 р.

Мер Львова відмовив підприємцям ринку «Санта-Барбара» у будівництві на ділянці, яку вони обрали

Працівники ринку «Санта-Барбара» забажали, аби ринок перенесли на ділянку біля поліклініки на вул. Скрипника, але Андрій Садовий запевнив, що будівництва там не буде.

Сьогодні мер Львова зустрівся разом із групо активістів ринку «Санта-Барбара». Андрій Садовий запевнив їх, що поки не буде розуміння, на сесії голосувати депутати не будуть стосовно цього питання.

 «На жаль, ринок, який сьогодні є, не має належно оформлених документів. Це є великою проблемою для всіх людей. Ми пропонуємо допомогти, узаконити документи. Для цього треба вийти на спільне розуміння ділянки, де мав би знаходитись ринок. Зараз головне – знайти розуміння. Поки ми розуміння не знайдемо, нічого на сесії голосувати не будемо. Працівникам ринку ніхто не заважає працювати», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова під час зустрічі з активістами.

Також Андрій Садовий додав, що на вул. Скрипника будувати новий ринок неможливо, оскільки на цій території проходять комунікації і там стоять МАФи.

 «Ці МАФи ми будемо зносити. Але на цій ділянці проходять мережі. Тому будувати там комплекс по законодавству не можливо. Є місто, є комунікації. Є місце, де можна будувати, є місце, де не можна. Є Генеральний план міста», - розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, підприємці ринку «Санта-Барбара» обурені тим, що будівництво трамваю на Сихів пройде на ділянці, де зараз розташований місцевий ринок. Однак бізнесменам запропонували три ділянки, які їх не влаштовують. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Андрій Садовий #ринок "Санта-Барбара"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,80
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...