• Головна
  • У Львові зоозахисники скаржаться на бездіяльність директора ЛКП «Лев»
17:10, 1 липня 2014 р.

У Львові зоозахисники скаржаться на бездіяльність директора ЛКП «Лев»

Захисники тварин у Львові стверджують, що в ЛКП «Лев» продовжуються зловживання, а також гальмуються всі позитивні зміни

Про це сьогодні, 1 липня, повідомила заступник директора ЛКП «Лев», делегована на цю посаду від громадськості Наталія Місьонг, інформує кореспондент 032.ua

За словами Наталії Місьонг на підприємстві відбуваються речі, які неприпустимі у розвинутому суспільстві: «Уся робота зосереджена на відловлювання собак, але нікого не цікавить питання їх утримання та покращення умов роботи персоналу».

« В.о. начальника ветеринарного відділу підприємства Олег Юзьків гальмує всі позитивні зміни. У нас була ініціатива провести в суботу «День відкритих дверей», але цю акцію скасували. Чи потрібна на підприємстві така людина, яка окрім шкоди нічого не може зробити?», – скаржиться Н.Місьонг.

Водночас директор ЛКП «Лев» Богдан Марків запевнив, що робить усе можливе, аби покращити ситуацію, а день відкритих дверей було скасовано з огляду на безпеку відвідувачів: «Я скасував день відкритих дверей, щоб врятувати людей. Адже нещодавно на підприємстві трапився нещасний випадок - собака вкусив працівника»

Нагадаємо, у ЛКП «Лев» за місяць влаштували 23 безхатченка, одного – усипили. Упродовж червня ЛКП «Лев» було прилаштовано у добрі руки 23 безпритульні тварини, з яких 17 – дорослих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,89
42,95
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...