• Головна
  • Садовий назвав головних конкурентів по проведенню Олімпіади-2022
23:30, 30 червня 2014 р.

Садовий назвав головних конкурентів по проведенню Олімпіади-2022

Андрій Садовий повідомив, що він реаліст і назвав країни, які склали конкуренцію Львову.

«Треба бути реалістами. Ми маємо надзвичайно сильних конкурентів. Це Пекін, який має досвід і там нема проблем з грошима. Є також Алмати, де країна також має великий потенціал. Конкурувати з такими монстрами, як Китай і Казахстан, у сьогоднішньому стані нашої держави, коли є неоголошена війна, надзвичайно складно.

Треба стабілізувати ситуацію політично і економічно, і готувати Львів, бо це вигідно для держави і для Львова – це нові робочі місця, підтримка зимових видів спорту, це шанс вийти на зовсім іншу орбіту. Барселона насправді свій шлях до успіху свого часу почала з Олімпіади.

Я реаліст. З самого початку ми розуміли наскільки складно боротись за Олімпійську столицю. Але ми чесно пройшли цей шлях як місто-аплікант. Ми здобули безцінний досвід, ми познайомились з кращими фахівцями, які готували переможні заявки міст. Це багаж, який залишається у Львові. Ця команда буде працювати дальше на зимову перспективу 2026 року. Я вважаю, це цілком правильне рішення», - зазначив Андрій Садовий про скасування підготовки до Олімпіади-2022.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Олімпіада -2022
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
43,25
43,33
PLN
10,08
10,13
Оголошення
live comments feed...