• Головна
  • У підземному переході напроти ЛАЗу хочуть обладнати магазини?
12:49, 13 червня 2014 р.

У підземному переході напроти ЛАЗу хочуть обладнати магазини?

Подейкують, що львівський підприємець хоче взяти під опіку перехід та привезти його до ладу. Однак ЛАЗ не погоджується на це.

Зараз підземний перехід навпроти Львівського автобусного заводу у жалюгідному стані. Сильні опади перетворюють його на велетенське озеро, а місцеві алкаші роблять з переходу туалет.

Зараз у підземному переході прочищають каналізацію. Тут ще потрібно відновити освітлення, відремонтувати сходи, замінити мережі.

«Є підприємець, який хоче взяти в оренду цей перехід, відремонтувати його і доглядати за ним. Однак ЛАЗ не погоджується на це. Ми готові взяти його на баланс міста, скеровували відповідні заяви у суд та в прокуратуру, але не так просто приватну власність передати в комунальну», - сказав Іван Коркішко.

Досвід, коли у підземному переході влаштовують торгівельний центр, вже звичний для Львова. Наприклад, підземний ринок є на площі Митній, на вул. Гашека.

Нагадаємо, підземний перехід на вул.Стрийській - Володимира Великого є власністю Львівського автобусного заводу. Через занедбаний стан мешканці ним практично не користуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підземний перехід #ЛАЗ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...