• Головна
  • Водогін на Куліша у аварійному стані, - мер Львова
16:16, 10 червня 2014 р.

Водогін на Куліша у аварійному стані, - мер Львова

Його недоцільно ремонтувати, тому Львівводоканал повністю замінить стару систему на нову.

Гроші на ремонт вул. Куліша збирали з усього міста – частина піде з міського бюджету, ще частину дасть Львівводоканал та спонсор.

 «Є великий плюс, що крім міських коштів ми маємо також підтримку забудівельника, який будує великий торгівельний комплекс «Форум Львів». Вони більше 1 млн грн дають на якісні хідники. Зараз є бюджетних призначень на 600 тис грн, на сам ремонт дороги. Близько 2 млн грн буде інвестувати «Львівводоканал» у мережі», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів.

«На цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. Відтак, під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж вул Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт Куліша #Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...