• Головна
  • Львів’яни зупинили екскаватори забудовника, аби захистити дитячий майданчик (ВІДЕО)
09:11, 6 червня 2014 р.

Львів’яни зупинили екскаватори забудовника, аби захистити дитячий майданчик (ВІДЕО)

На вул. Сахарова людям на голову падають каміння, балки та будівельні матеріали з об’єкту, який затулить їм усе сонячне світло. Львів’яни відстоюють дитячий майданчик.

У Львові на вул. Сахарова, 60 розпочалась незаконна забудова багатоповерхового житлового будинку. 4 червня мешканці вулиці заблокували забудову і вигнали забудовника. Запевняють, будівництво – незаконне.

«На місці дитячого майданчика й зеленої зони, в якій бавляться діти, планують збудувати 6-поверховий житловий будинок. Мешканці впевнені, що він перекриє їм світло, а через бруд і шум поряд неможливо буде жити. Забудовники принесли людям копії документів, один з ключових паперів – прострочений», - йдеться у повідомленні організації Автономний Опір.

Львів’яни обурені, що до їх думки ніхто не прислуховується.

«Забудовники потайки вночі приходять на дитячий майданчик та проводять заміри, стверджуючи, що майданчик не легалізований», - розповіла жінка, яка мешкає навпроти майданчику.  

Представник будівельної компанії запевняє, що будівництво будинку відбудеться все одно, оскільки в них на руках є усі необхідні документи. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Автономний Опір
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...