• Головна
  • Попри кризу, на цьогорічний Alfa Jazz Fest приїдуть більше 100 музикантів з 12 країн світу (ВІДЕО)
17:27, 22 квітня 2014 р.

Попри кризу, на цьогорічний Alfa Jazz Fest приїдуть більше 100 музикантів з 12 країн світу (ВІДЕО)

Незважаючи на кризу, у Львові відбудеться легендарний джазовий фестиваль, який збирає довкола себе справжніх музичних гурманів.

15 червня на сцені Alfa Jazz Fest виступить більше 100 музикантів. Зокрема, серед учасників – представники США, Великобританії, Бразилії, Німеччини, Австрії, Угорщини, Франції, Ізраїлю, Індії, України, Грузії та Росії.

Вперше в Україні дадуть концерти гітарист і володар 4 премій Гремі Ларрі Картон, відомий американський джазовий музикант, тенор- і альт-саксофоніст та флейтист Чарльз Ллойд, бразильська джазова співачка, піаністка та композитор Еліан Еліаш.

«Дякую за можливість зіграти для українського народу – я збережу цей зворушливий момент у своєму серці. Музика – це мої натхнення і втіха. Коли ви чуєте її на живо, у душі з’являються свобода й інші дивовижні відчуття», – повідомляє у своєму відеозверненні Чарльз Ллойд.

Також поціновувачі джазу з усієї країни зможуть насолодитись грою американської джазової виконавиці, однієї з кращих джазових вокалісток свого покоління Ді Ді Бріджуотер, музикантів зі світовими іменами Трілок Гурту (Індія), Едді Аллена (США), Жан-Марі Ікай (Франція), Крістофа Лауера (Німеччина), Яна Белламі (Великобританія) та інших. Сцена біля Палацу Потоцьких залишається традиційно камерною, у той час як на площі Ринок звучатиме більш «драйвова» музика

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Alfa Jazz Fest
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...