• Головна
  • Поляк намагався вивезти з України 48 тисяч пачок сигарет
17:24, 19 березня 2014 р.

Поляк намагався вивезти з України 48 тисяч пачок сигарет

Цієї ночі в зону митного контролю міжнародного пункту пропуску «Рава-Руська – Гребенне» смугою руху «червоний коридор» на виїзд з України заїхав вантажний автомобіль з напівпричепом, який належить фірмі-перевізникові в Республіці Польщі. Згідно з реєстрацією цей транспортний засіб переміщувався без вантажу.

Під час митного оформлення водій – громадянин РП подав митну декларацію, в якій заявив про наявність у нього незначної суми коштів та особистих речей, а також про відсутність товарів, які підлягають декларуванню або заборонені для переміщення через митний кордон України. Однак у митників виникли сумніви щодо правдивості задекларованої інформації, тому автомобіль скерували у бокс поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Під час огляду було виявлено товари, приховані від митного контролю та не зазначені у поданій водієм митній декларації. Про це 032.ua повідомили у головному управленні Міндоходів у Львівській області.  

Зокрема, було виявлено 48 тис. пачок сигарет з фільтром різних найменувань без акцизних марок. Поляк намагався перемістити цей товар з використанням спеціально виготовленого тайника, який мав вигляд подвійного даху напівпричепа висотою 16 см. Товар був вкладений в утворену зверху порожнину, яку згодом накрили тентом.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого. ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сигарети та автомобіль вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#контрабанда сигарет
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,06
40,09
EUR
43,05
43,09
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...