• Головна
  • У львівській Ратуші освятили нову каплицю
09:49, 6 березня 2014 р.

У львівській Ратуші освятили нову каплицю

Львівська Ратуша тепер має у своїх стінах капличку, де усі охочі можуть приходити молитись. Вчора владики різних християнських конфесій помолилися й освятили приміщення.

Вчора відбулося урочисте відкриття та освячення екуменічної каплиці, на якому, зокрема, були присутні міський голова Львова Андрій Садовий та владики усіх християнських конфесій. Про це 032.ua повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 «В цей час ми переживаємо духовну кризу, тож чудово було б мати й місце, в якому можна було б просто порозмовляти. Це приміщення є відкритим для зустрічей, воно не прив’язується до жодної з конфесій. Новостворена каплиця є направду екуменічною», - зазначив отець-капелан ЛМР Павло Дроздяк.

На освяченні був присутній міський голова Львова Андрій Садовий, який доєднався до спільної молитви.

«Сьогодні потрібно, щоб у всіх владних структурах були свої каплиці, тому що без Божої ласки ми нічого не зможемо зробити», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що напередодні Львівська міська рада отримала двох покровителів - Андрея Шептицького та Короля Данила, бронзові погруддя яких встановили й освятили 19 лютого у холі на другому поверсі Ратуші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#каплиця #ратуша
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...