• Головна
  • Львівський велопатруль порівнюють із лондонським
14:46, 23 лютого 2014 р.

Львівський велопатруль порівнюють із лондонським

Нещодаво мешканці міста самоорганізувались, аби слідкувати за громадським порядком. До активістів приєднались і  велосипедисти, які організували велопатруль, - повідомляє кореспондент 032.ua

Активісти  чергували у всіх районах міста, розділившись на маленькі групи та зміни. Вони спостерігати за порушеннями та попереджати про них гарячу лінію міста або райадміністрації.

Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації  розповів, що цієї ночі була одна підтверджена ситуація продажу алкоголю на вул. Шевченка. Місто партрулювало 20 піших груп, 11 мобільних та велопатруль. Також працювали групи Самооборони, група громадського формування «Галка-Січ» і 30 представників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності»,

Водночас, у Франківському районі вночі була спроба проникнення в інтерактивний клуб. Тут вночі патрулювало 237 піших осіб, 54 автомобілі, 8 велосипедистів, 52 міліціонери.

«Це класно, що у Львові виник велопаруль. Це чудова ініціатива, яка дуже швидко набула популярності у місті. Сподіваюсь, він у нас залишиться і буде навіть після того, як ситуація у Львові та Україні стабілізується», - розповів, Юрій.

Зазначимо, львів'яни велопатрулем дуже пишаються, відтак у соціальних мережах почали порівнювати львівський велопатруль із лондонським. Мовляв, «а чим ми гірші?»

Львівський велопатруль порівнюють із лондонським, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#велопатруль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...