• Головна
  • У Львові бракує техніки для прибирання міста, - мер
23:03, 31 січня 2014 р.

У Львові бракує техніки для прибирання міста, - мер

Як повідомив міський голова Львова, після прийняття бюджету на 2014 рік на сесії, яку планують в четвер, 6 лютого, комунальники знову подадуть платіжні доручення на нову техніку, яку не закупили у минулому році у зв’язку із затримками коштів у держказначействі. 

«Ми сьогодні суттєво відчуваємо брак тієї техніки, яку ми вирішили купити в минулому році, на яку передбачили кошти, але їх казначейство не проплатило. Тому зараз дуже важливо, щоб ми в четвер нормально провели пленарне засідання, прийняли бюджет, що дасть можливість знову подати платіжки в казначейство, щоб ця техніка поступила. Це сучасна техніка, а та, яка є, вичерпала себе. Звичайно, працівники стараються тримати її в нормальному стані, але це дуже складно – ресурси виділяються більші, ефективність їх є менша.

Думаю, на вихідні не очікується великих снігопадів, тому вся увага буде зосереджена на маленьких вуличках, щоб привести їх до пуття і з понеділка буде вже краща ситуація», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Львів'яни переконані: Львів чекає снігова катастрофа, як торік 15 березня (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, у 2013 році у бюджеті розвитку передбачили понад 18 млн грн. на закупівлю 35 одиниць техніки та 2 одиниць обладнання для прибирання вулиць міста. Минулого року місто отримало лише 8 одиниць нової техніки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,96
40,10
EUR
43,27
43,45
PLN
10,07
10,15
Оголошення
live comments feed...