• Головна
  • «Такого поняття як народ не існує», - невідомий львівський міліціонер під стінами галицького райвідділу міліції (ФОТО, ВІДЕО)
Оновлено
14:34, 28 січня 2014 р.

«Такого поняття як народ не існує», - невідомий львівський міліціонер під стінами галицького райвідділу міліції (ФОТО, ВІДЕО)

Оновлено

У Львові під галицьким районним відділом міліції, що на вул. Мартовича, 2 пікет активістів закінчився розчаруванням. До пікетувальників ніхто не вийшов, а невідомий міліціонер, який хотів дізнатися, хто організатор сказав: «такого поняття як народ не існує», - повідомляє кореспондент 032.ua з місця подій.

Активісти відмовились давати коментарі на камеру, але прокоментували свій пікет так: «до них підійшов невідомий представник міліції і запитав: «хто у вас організатор». Вони ж сказали, що головний організатор — це народ України. На що невідомий відповів: "такого поняття як народ не існує".

Львів'яни, які прийшли під стіни галицького райвідділу міліції також обурені тим, що двері були зачинені на замок. А деякі міліціонери лише вийшли покурити на балкон, в той час, як інші підглядали за тим, що відбувається з вікон. Але ніхто з них не вийшов з ними поговорити.

Цією акцією, пікетувальники хотіли перевірити чи дійсно міліція Львова на їхньому боці та захистить їх, як це днями сказали їм під стінами Головного управління міністерства внутрішніх справ України.

Варто зазначити, що пікетувальники уже залишили стіни райвідділу і пішли до Львівської ОДА.

032 (1)032 (2)032 (3)032 (4)032 (5)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...