• Головна
  • Луценко перебуває у лікарні з черепно-мозковою травмою (ФОТО, ВІДЕО)
11:31, 11 січня 2014 р.

Луценко перебуває у лікарні з черепно-мозковою травмою (ФОТО, ВІДЕО)

Юрія Луценка госпіталізовано до однієї зі столичних клінік після проведеного медобстеження. За попередньою інформацією, після проведеної томографії лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, три підшкірні гематоми та наклали на голові шов завдовжки 3 см.

lucenko_broken_02 (1)

Зараз політик перебуває в реанімації. Він при свідомості.

Нагадаємо, що сьогодні пізно увечорі лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко та його дружина Ірина Луценко, заступник голови Комітету Верховної Ради з прав людини, національних менших та міжнаціональних відносин, прибули до Києво-Святошинського суду, де тривало протистояння між мітингувальниками та міліцейським спецпідрозділом після винесення вироку «васильківським терористам». Зокрема, спецпідрозділ «Беркут» опинився заблокованим на проспекті Перемоги, де навколо нього «поламалися» легковики АвтоМайдану. Оскільки Генпрокуратурі "не вдалося" встановити прізвища силовиків, які розганяли Євромайдан 30 листопада, після сутички під судом активісти самі вирішили з"ясувати особи "правоохоронців".
Луценко перебуває у лікарні з черепно-мозковою травмою (ФОТО, ВІДЕО), фото-1

Юрій Луценко з дружиною зайшов до одного з автобусів із спецпризначенцями, де вони попросили їх дотримуватися закону і діяти відповідно до всіх відомчих інструкцій. Вони Більше години вмовляли правоохоронців відкрити обличчя, знявши маски, а також показати посвідчення, аби люди бачили своїх кривдників. Проте беркутівці відмовилися від такого кроку.

lucenko_broken_01

Після спілкування з правоохоронцями екс-міністр внутрішніх справ та народний депутат залишили автобус. Люди почали розкачувати наповнений беркутівцями автобус, що налякало останніх, і вони почали бити людей, застосовуючи сльозогінний газ. Юрій Луценко став між силовиками і людьми, аби запобігти сутичці.

"Юра як міністр внутрішніх справ став між людьми і беркутівцями, щоб завадити кровопролиттю. Беркутівці раптово почали нещадно бити його по голові, кров лилася рікою. Розбили на обличчі окуляри. Він впав, втратив свідомість, лише тоді вони перестали його бити!», - повідомила Ірина Луценко. За її словами, Юрію Луценку було нанесено близько десяти ударів кийками.

За словами дружини, Луценко просить не мститися за нього "беркутівцям", тому що "ці хлопці самі залякані, вони звичайні виконавці".

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...