• Головна
  • У справі Тетяни Чорновол вже знайшли п’ятьох винних
21:44, 29 грудня 2013 р.

У справі Тетяни Чорновол вже знайшли п’ятьох винних

П´ятим підозрюваним у справі про побиття Тетяни Чорновол, швидше за все, є Роман Залюбовський

Як повідомляє «Українська правда», в Печерському суді, який до цього обрав запобіжний захід іншим чотирьом підозрюваним, в суботу було тільки одне засідання і стосувалося воно Залюбовського.

Крім того, МВС повідомляло про обрання запобіжного заходу п´ятому підозрюваному близько 14 години в суботу. Судове засідання було призначено на 12:25.

Як з´ясували журналісти, Роман Залюбовський живе в Дніпродзержинську і народився в 1979 році , як про це повідомляло МВС.

За версією МВС, саме п´ятий підозрюваний приїхав до Києва, щоб купити Porsche Cayenne, на якому і нападали на Тетяну. Інший підозрюваний - Сергій Котенко, який розповів про обставини переслідування і нападу на Тетяну, у своїх свідченнях назвав два імені: Роман та Андрій.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Бігус, в 2004 Залюбовський працював (числився ) співробітником приватної фірми, яка займалася виготовленням меблів.

У 2007 зареєстрував власний ФОП, основний вид діяльності - також виробництво меблів.

У 2010-му заснував і очолив ТОВ «Міра -Буд» із статутним фондом 107 тис. 411 гривень. Основний вид діяльності - агентство нерухомості. Припускається, що Залюбовський - формальний власник.

До нього власником фірми був Олег Володимирович Нетребко - засновник Української федерації хортингу (бойове мистецтво). На сайті федерації Нетребка ще підписаний як голова правління будівельної компанії «Міра - Буд». Крім того, Нетребко є власником ще цілого ланцюжка компаній, пов´язаних з нерухомістю. Зокрема, з Дніпропетровським ринком, з сільгоспринків в одному з районів Дніпропетровської області, сільгосппідприємством в області тощо.

У 2006 році Нетребко був кандидатом у народні депутати як член партії «РУСЬ» («Російсько- Український Союз», блок Наталії Вітренко).

За даними інтернет-ЗМІ, Нетребко також є кримінальним авторитетом регіонального рівня на прізвисько Нетрік. Співпрацював з ОПГ Курочкіна. Зазначений директором компанії «Магеллан», що пов´язана з Курочкіним. Був пов´язаний з вирішенням питань по дніпропетровському ринку «Озерка».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі Чорновол було затримано п´ять осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...