• Головна
  • За справу побиття Тетяни Чорновіл взялась Генпрокуратура
10:43, 25 грудня 2013 р.

За справу побиття Тетяни Чорновіл взялась Генпрокуратура

За дорученням Генерального прокурора України на місце, де стався напад на громадську активістку Тетяну Чорновол, виїхав заступник Генерального прокурора Роман Андрєєв, повідомили у прес-службі відомства.

Читайте також: Побили журналістку та активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл (ФОТО)

Р.Андрєєв виїхав на місце події для проведення повторного огляду.

Крім того, туди виїхав перший заступник міністра внутрішніх справ Віктор Дубовик.

Як повідомляв УНН, Президент України Віктор Янукович вимагає від правоохоронців терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Глава держави звернувся з відповідними проханнями до Генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ України.

Крім того, Президент "жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності".

Нагадаємо, побита сьогодні вночі активістка Євромайдану Тетяна Чорновол пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю. Зараз у Т.Чорновол, яка перебуває в лікарні, діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс.

Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновіл. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...