• Головна
  • Для «відставки» Сала не вистачило 6 голосів
15:00, 12 листопада 2013 р.

Для «відставки» Сала не вистачило 6 голосів

«За» висловлення недовіри новопризначеному губернатору Олегу Салу проголосувало 72 депутати Львівської обласної ради. Це більшість від загального складу депутатського корпусу. Проте для того, щоб президент мав підставу для звільнення голови облдержадміністрації, потрібно 2/3 голосів – тобто 78 голосів народних обранців.

За висловлення недовіри депутати Львівської облради голосували таємно, так як це передбачено законом. Всього за недовіру голосували 81 депутат (з 116 від загального складу). «Проти» - проголосувало 5 депутатів облради, «утримались» - 1.

Водночас, оголошення результатів голосування жодного задоволення сере депутатів не викликало. Адже рішення, хоч і прийняте більшістю голосів, проте залишається лише політичним і не зобов’язує президента звільняти голову облдержадміністрації.

Нагадаємо, депутати Львівської обласної ради сьогодні на чергову сесію винесли питання про висловлення недовіри новому губернатору Львівської області Олегу Салу. Більшість політиків та громадських діячів пов’язують Олега Сала з найбільш скандальними подіями виборів 2004 року. Репресіями, спотворенням волевиявлення громадян, тиском на підприємців, політиків, громадських діячів, студентів, журналістів, підпалами  в редакціях «Поступу», телекомпанії «Міст», підкиданням вибухівок. На останніх виборах у 2012 році також не обійшлось без провокацій пов’язаних з ім’ям цієї людини – варто лише згадати «штурм» окружної виборчої комісії в Первомайську.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...