• Головна
  • Жахливе вбивство на Львівщині: батьки знущались над дворічним хлопчиком, вбили його та закопали на сміттєзвалищі (ФОТО)
Чим завинив малюк?
11:00, 21 жовтня 2013 р.

Жахливе вбивство на Львівщині: батьки знущались над дворічним хлопчиком, вбили його та закопали на сміттєзвалищі (ФОТО)

Чим завинив малюк?

У Львівській області житель Закарпаття вбив свого дворічного сина та закопав його на місцевому сміттєзвалищі.

 

PM483image001

 

 

Як інформує СЗГ УМВС України в Закарпатській області, нещодавно в Ужгородський райвідділ міліції надійшли матеріали про зникнення малолітньої дитини. Заступник міського голови Чоп просив міліції встановити місце знаходження малолітнього жителя Чопа 2011 року народження.

PM648image001

 

Під час перевірки цієї сім’ї у вересні служба у справах дітей Чопського міськвиконкому з’ясувала, що кудись пропала п’ята дитина цієї багатодітної родини – 2-річний Давид. Сама сім’я кудись виїхала. Сусіди сказали, що до Ужгорода. Тітка ж молодої матері запевнила, що її 26-річна племінниця півроку тому разом зі своїм співмешканцем та дітьми виїхала на заробітки у м. Ходорів Львівської області.У серпні вони повернулися звідти додому, але найменшого хлопчика з ними не було. На запитання тітки, де дитина, племінниця стала запевняти, що малого Давида нібито від неї забрали в Ходорові працівники міліції.

PM991image002

 

Слідчим Ужгородського райвідділу міліції було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань стосовно безвісти зниклого хлопчика та відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією – ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство).

PM216image003

 

 

Під час проведення досудового слідства в ході допиту старшого сина, міліціонери з’ясували страшну правду.

Як розповів хлопець, влітку вони з батьками і чотирма братами поїхали у Львівську область, де на смітнику в м.Ходорів збирали металобрухт, там і жили в наметі. Одного вечора братик Давид дуже плакав і був нечемним, тож батько став його бити. Била малого і мама. Після цього батько з матір’ю покликали їх з палатки на вулицю й зв'язали їм руки. А далі знову били Давида й кричали на нього. Потім батько щось приснув дитині в очі, від чого хлопчик став ще сильніше плакати. Тоді горе-батько підняв дитину у повітря і з силою кинув на землю. Після цього Давид уже не плакав і не ворушився.Тоді стали плакати вже інші діти, зі страху, та батько став на них кричати, що усіх повбиває, якщо будуть плакати.

PM632image001

 

 

Батько й мати стали після цього лити на Давида воду, та той нічого не пив. Тож вони, зрозумівши, що дитина мертва, приклали його різним папером і підпалили… Коли тіло догоріло, батько сапою викопав яму і кинув туди обгорілі останки дитини… Далі удвох з мамою вони закопали яму, а батько поклав зверху на це місце великий камінь…

PM614image002

 

Потім мати розв'язала дітей і вони пішли спати. Наступного дня вони знову працювали на смітнику, а через деякий час усі повернулися поїздом додому в м.Чоп.

Хоч батьки під страхом смерті й наказали дітям мовчати, все ж ті зізналися, що сталося з Давидом, своїй хресній матері. А далі про все стало відомо міліції.Хлопець показав на смітнику Ходоровы, де батько закопав тіло його братика. Коли могилу розкопали, то знайшли картонну коробку з рештками кісток дитини.

Кримінальне провадження за цим фактом розслідує слідчий відділ Ужгородського райвідділу міліції.

Батьків вбитого хлопчика ужгородські правоохоронці знайшли аж на смітнику у  Тернополі. Їх затримали та доставили у Жидачівський райвідділ міліції для проведення слідчих дій.

Слідство у справі триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...