• Головна
  • Троє замкнутих дверей не завадили винести з квартири підлеглого Садового 11 тисяч доларів
09:21, 21 жовтня 2013 р.

Троє замкнутих дверей не завадили винести з квартири підлеглого Садового 11 тисяч доларів

У Львові обікрали квартиру заступника начальника юридичного управління Львівської міськради Мирослава Гавриляка. Про це ZAXID.NET стало відомо з власних джерел. Грабіжники безперешкодно винесли з квартири все цінне, зокрема, $11,5 тис. Мирослав Гавриляк підтвердив факт пограбування квартири.

Грабіжники проникли у квартиру чиновника, ймовірно, вчора вдень, 17 жовтня, у період з 9:00 по 20:00, коли господарів не було вдома. При цьому їм вдалося відкрити троє замкнених дверей. Живе Гавриляк у багатоквартирному будинку на просп. Чорновола і, щоб потрапити до квартири, грабіжникам довелося відімкнути двері спільного коридору, потім – «тамбуру» на дві квартири, і, власне, двері помешкання.

Грабіжники викрали з квартири Гавриляка 11,5 тисяч доларів, 600 євро, 4000 грн та кілька ювелірних виробів, а також фото- та відеокамеру і ноутбук.

У коментарі ZAXID.NET Мирослав Гавриляк пояснив, що досить велика сума грошей у квартирі залишилася після весілля – місяць тому він одружився.

Нагадаємо, торік у грудні в начальника управління інвестицій Львівської міської ради Сергія Кіраля викрали авто Volkswagen Passat В6. Автомобіль так і не знайшли, але оскільки він був застрахований, то чиновник отримав виплату в сумі 50% від страхової вартості автомобіля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...