• Головна
  • Вікно у Європу: Сhanel підписав ексклюзивний контракт з львівською студенткою
11:29, 10 жовтня 2013 р.

Вікно у Європу: Сhanel підписав ексклюзивний контракт з львівською студенткою

Директор модного будинку Сhanel Карл Лагерфельд підписав ексклюзивний контракт з українською супермоделлю Евеліною Самсончик. Про це повідомляє «Українська правда», пише ZIK.

chanel

 

19-річна дівчина з Ужгорода стала обличчям легендарного французького дому моди. Евеліна – єдина у Європі модель, яка підписала постійний контракт з Chanel.

Наразі дівчина вчиться у Львівському державному університеті фізичної культури за фахом «вчитель фізкультури».

Після закінчення бакалаврату Самсончик планує вступати на магістратуру за кордон. Модель володіє українською, російською, угорською, англійською, французькою та італійською мовами.

З 16 років Евеліна працює на показах провідних світових дизайнерів у Мілані, Лондоні, Нью-Йорку та Парижі. З Карлом Лагерфельдом дівчина познайомилася саме у столиці Франції.

«Ми познайомилися після тижня моєї роботи у Парижі. На мене шили сукню з найпростішої тканини, за мною стежили, дивилися, як я поводжуся, чи встигаю все вчасно робити. І потім мені кажуть: «З тобою хоче познайомитися Карл».

Він виявився абсолютно простою і дуже приємною людиною. Хоча він та його вбрання й справді – бездоганні. З ним легко було спілкуватися», – розповіла Самсончик.

До речі, модель досі працює з київським агентством.

«У мене є агентство у Києві «Лінія 12». Маша Манюк – мій агент. Ми телефонуємо одна одній постійно, обмінюємося думками, планами, пропозиціями. Вона мені пропонує, радить», – поділилася Евеліна.

Цікаво, що попри успішну кар’єру моделі, Евеліна хоче жити в рідному Ужгороді.

«Я дуже люблю це місто. Навіть у Львові мені важко витримати багато днів поспіль. Ужгород – більш відкритий», – сказала вона.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...