• Головна
  • Мер Львова вирішив не писати заяву щодо банера з його простріленим обличчям (ФОТО, ВІДЕО)
Тема дня
15:18, 23 вересня 2013 р.

Мер Львова вирішив не писати заяву щодо банера з його простріленим обличчям (ФОТО, ВІДЕО)

Тема дня

 Мер Львова не вважає за потрібне писати заяву щодо появи банера та листівок з його зображенням. Андрій садовий переконаний, що у правоохоронних органів є усі можливості та повноваження, аби розслідувати цю справу.

«Я це бачив в Інтернеті. Я щодня приймаю не прості рішення. Звичайно, комусь це не подобається. Але є правоохоронні органи, хай вони розслідують це питання. Писати заяву я не вважаю за потрібне. Є правоохоронні органи, вони мають усі повноваження і можливості, щоб цю справу розслідувати. Якщо я маю до когось зауваження чи претензії, я це висловлюю прямо в очі. Поважаю людей, які також мені висловлюють претензії прямо в очі», - прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий появу банерів та листівок з його зображенням.

Як раніше інформував 032.ua на Площі Ринок відбувся протест проти Садового. На універмазі, який наразі ремонтують, повісили плакат з простріленою головою мера міста Андрія Садового. Також роздали агітаційні роздруківки, коли уся Площа Ринок була в диму і подекуди горів вогонь.

Нагадаємо, влітку 20 липня чоловік спортивної форми двічі здійснив напад на мера Львова Андрія Садового. В результаті його затримали правоохоронці. Втім мер міста тоді не засмутився і навіть був радий, що такий прикрий інцидент трапився саме з ним, а не з іншим львів'янином. 

«Мені важливо є те, щоб львів'яни в місті почували себе безпечно. Львів завжди був і буде безпечним містом, якщо такий інцидент стався, то слава Богу він стався зі мною, а не з іншим мешканцем міста, бо я би це важко переживав», - розповів потерпілий, мер міста Львова Андрій Садовий.

За словами Андрія Івановича почувається він добре і навіть встиг помолитися за зловмисника: «У мене немає версій, хто це і чому так вчинив», - зазначив він.

still-02

 

still-01

 

img8514

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,85
EUR
42,75
42,90
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...