• Головна
  • ДП «Аргентум», який збирає термометри, батарейки працює без дозволу і без ліміту
14:48, 13 вересня 2013 р.

ДП «Аргентум», який збирає термометри, батарейки працює без дозволу і без ліміту

 Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що ДП «Аргентум», яке декларує такий вид діяльності як збирання та  утилізація відходів електроніки: енергоощадні лампи, цифрова техніка, домашні термометри та батарейки тощо, працює без паспортів відходів та дозволів на розміщення відходів та ліміти на утворення і їх розміщення.

З метою отримання інформації про дотримання ДП «Аргентум» вимог природоохоронного законодавства Департамент звернувся із відповідним запитом у  Державну екологічну інспекцію у Львівській області. З отриманої відповіді стало відомо, що ДП «Аргентум» двічі не допустив до перевірки (планової і позапланової) екоінспекторів.

Одночасно, у Переліку ліцензійних справ щодо провадження господарської діяльності із здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами: збирання,  перевезення, зберігання,  оброблення, утилізація, видалення, знешкодження, захоронення, розміщеному на інтернет-сторінці Мінприроди, станом на 04.09.2013 р. ДП «Аргентум» - відсутнє.

Зважаючи на вищевказані факти, Департамент ставить під сумнів правову діяльність ДП «Аргентум» у сфері  утилізації відходів електроніки. 

Відповідні документи (матеріали) передані в правоохоронні органи для відповідного реагування згідно законодавства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...