• Головна
  • У Львові з'явився власний Сергій Звєрєв (ВІДЕО, ФОТО)
Львівський гламур
10:49, 11 вересня 2013 р.

У Львові з'явився власний Сергій Звєрєв (ВІДЕО, ФОТО)

Львівський гламур

Чоловік, як і відомий король епатажу, має силіконові губи і ходить на височенних платформах. ТСН.ua У Звєрєва з’явився клон у Львові Львівський клон Сергія Звєрєва, новоявлена зірка Сергій Пастух, підкорює український шоу-бізнес, йдеться в "ТСН. Особливе".

Pastyhh (1)

 

У взутті на високій платформі, силіконовими губами він співає пісні, жанр яких вигадав сам - "солодка попса". За виступ заробляє $ 2 тис. У те, що він вміє співати, звичайний львівський перукар повірив два роки тому. Спершу вирішив переробити губи. "Були силіконові, а зараз я буду вирізати це, і вкачувати туди жир з попи. А силіконові губи, вони не заважають мені співати. Як в літаку летиш, то трішки відчуваєш, як трясеться силікон. А так – ні", - завірив артист. Потім Пастух запасся взуттям на високій платформі, і зрозумів: потрібен спонсор. "Є спонсор, який мені допомагає. Фінансово. Тобто, є чоловік, який дає мені гроші на творчість. Це не чоловік навіть, вже мужчина, навіть дядечко такий. Його дочка, моя фанатка. І він мене спонсорує в плані творчості. Він киянин. Ну, взагалі в Донецьку. І в Києві", - розповів про спонсора Пастух.

pastuh10

 

Своє мистецтво Сергій називає солодкою попсою. І не приховує - він продається. Не тому що гроші потрібні, а просто в шоу-бізнесі так заведено. Втім, вже у 30 львів'янин, який лише пів року тому переїхав до столиці, має тут квартиру і дві машини. Запевняє - заробив винятково співами. "Мені пропонували с**кс з мужчинами, навіть за великі гроші. Від чого я відмовився. Я не гей. Мені дуже подобаються дівчата блондинки, не худі. З пишними формами, схожі на мою маму ", - поділився співак. Схожість із Сергієм Звєрєвим Пастух пояснює однаковим баченням творчості. Присягається, що "зірку в шоці" він навмисно не наслідує.

"Сергій Звєрєв дуже крутий чувак. Взагалі я буду добиватися того, щоб мене не путали з Сергієм Звєрєвим. Тому, що я є особистість", - підсумував Сергій Пастух. А тим часом справжній Сергій Звєрєв займається вихованням 19-річного сина. Артист не дає сину гроші і змусив його влаштуватися на роботу. Так, Звєрєв-молодший наразі працює у магазині побутової техніки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...