• Головна
  • Про те, що її зґвалтували, львів’янка мовчала майже місяць! А тим часом її кривдники гуляли на свободі (ФОТО)
Шок! Нові подробиці
13:43, 10 вересня 2013 р.

Про те, що її зґвалтували, львів’янка мовчала майже місяць! А тим часом її кривдники гуляли на свободі (ФОТО)

Шок! Нові подробиці

Резонансна справа про зґвалтування 17-річної сироти з міста Дрогобича, що у Львівській області, обростає новими подробицями. Виявляється, дівчина майже місяць нікому не зізнавалася про те, що над нею жорстоко поглумилися її ж знайомі. А міліція, допитавши потерпілу, майже три тижні відпрацьовувала версію, що кругла сирота викинулася у вікно 5- го поверху через поганий настрій. За словами правоохоронців, у цьому потерпіла зізналася сама, відразу після спроби суїциду. Про це пише видання СЕГОДНЯ.ua.

fDjEmnkqFLQ

 

Як повідомили «Сегодня» в прокуратурі Львівської області, під час допиту 5 вересня, майже через місяць після того, що сталося, потерпіла Івана Танчук повідомила міліції, що її зґвалтували троє знайомих. Правоохоронці одразу ж відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 ККУ (зґвалтування, вчинене групою осіб або зґвалтування неповнолітньої).

OX45ISo2B90

 

Розслідування , яке велося за ч.1 ст. 125 (легкі тілесні ушкодження), відкрито 12 серпня, вже перекваліфікована на ч.3 ст.120 (доведення до самогубства неповнолітньої).

UxdW4kJGl68

 

«Після того, як дівчина викинулася з вікна, медзаклад повідомив в міліцію про спробу самогубства з тілесними ушкодженнями. За цим фактом міліція відкрила кримінальне провадження, а версії про зґвалтування і доведенні до самогубства ніхто не перевіряв. І тільки у вересні дівчина зізналася, що її зґвалтували. Особистості ґвалтівників вже відомі міліції, але поки вони все ще знаходяться на волі» , - повідомила прес - секретар прокуратури Мар'яна Гайовська.

VY7t4lgFKVs

 

Тепер гвалтівникам 17-річної Івани світить від 7 до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...