• Головна
  • Даша Квіткова та Назар Задніпровський у дубляжі сімейної пригоди "Уявні друзі"
Новини компаній
10:03, 8 травня

Даша Квіткова та Назар Задніпровський у дубляжі сімейної пригоди "Уявні друзі"

Новини компаній

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів — фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала. Розуміючи свою суперсилу, Бі вирушає у чарівну пригоду, щоб відновити зв’язок між забутими Уявними Друзями та їхніми дітьми.

Разом з яскравими кіногероями у неймовірну подорож відправляються зірки українського дубляжу: Даша Квіткова, чиїм голосом заговорить Єдиноріжка, та Назар Задніпровський, який здублював великого фіолетового Блу.

Дебютувала у ролі Єдиноріжка інфлюенсерка Даша Квіткова: «Це вперше мені довелося дублювати анімаційного героя. Попри те, що було складно, адже я ще не знаю всіх нюансів професії, я була у захваті від процесу. Це такий крутий досвід — ти на 100% відсотків перевтілюєшся у свого персонажа і наче проживаєш з ним маленьке життя. Моя героїня Єдиноріжка — чарівна, емоційна, надзвичайно мрійлива та легка, тож мені здається в цьому ми з нею подібні.

А тема уявних друзів мені близька, оскільки мій син Левчик вже має власного уявного друга — маленького жука Сонечко, який обов'язково має бути веселим. Він приходить в гості до синочка кожного вечора перед сном, і Лев завжди розповідає мені як Сонечко повзе до нього, цілує його і вони засинають разом.

Я щиро раджу кожному завітати на прем'єру «Уявних друзів» у кінотеатрах, адже це історія для всієї родини. Це кіно щире, добре, а ще вчить бути вільними у своїх емоціях і попри вік завжди дослухатися до своєї внутрішньої дитини».

Харизматичний та завжди усміхнений актор театру та кіно Назар Задніпровський подарував свій голос Блу. За плечима Назара чимало фантастичних ролей в дубляжі, а дублювати анімації він готовий хоч кожного дня: «Для мене це не просто робота, а певна місія. Я щиро люблю український дубляж і хочу, щоб глядачі в нашій країні мали змогу дивитися улюблені фільми рідною мовою. Особливо зараз, коли, як ніколи, важливо популяризувати українську мову та вітчизняний дубляж.

Блу — надзвичайно харизматичний та позитивний уявний друг. А сама історія вчить нас банальній, але важливій істині — дитинство швидкоплинне, адже ще донедавна ти сам був дитиною, а тепер дивишся як ростуть твої діти. Тому цінуйте кожну мить, не нехтуйте часом разом і обов'язково ходіть в кіно на теплі родинні історії!»

Дивіться «Уявних друзів» з 16 травня у кінотеатрах!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша кіно #український дубляж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,94
39,99
EUR
43,28
43,35
PLN
10,07
10,11
Оголошення
live comments feed...