• Головна
  • У Львові облаштують ще одне смарт-перехрестя
16:05, 29 квітня
Надійне джерело

У Львові облаштують ще одне смарт-перехрестя

У Львові облаштують ще одне смарт-перехрестя

У Львові буде ще одне смарт-перехрестя.

Над запуском “смарт-перехрестя” на вул. Зелена – Вулецька вже працюють фахівці відділу транспортного планування, моделювання та організації дорожнього руху ЛКП "Львівавтодор".  Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Завдяки зміні світлофорного регулювання і впровадженню “смарт-перехрестя” ефективність використання зеленого сигналу світлофора на вул. Пасічна – Пирогівка на окремих напрямках збільшилася на 45%, а загальна кількість транспортних засобів, які проїжджають це перехрестя у пікові години, збільшилась у середньому на 25%.

Що таке смарт-перехрестя

Це інтелектуальна система, де тривалість зеленого сигналу для кожного напрямку підлаштовується відповідно до потреби, враховуючи інтенсивність транспортних потоків на кожній смузі, дистанцію між автомобілями, затримки в русі тощо. Крім того, щохвилини розраховується та пропонується найбільш ефективна тривалість зеленого сигналу у наступному світлофорному циклі.

 “Це перше таке “смарт-перехрестя” не лише у Львові, а й в Україні. До нас такого ще ніхто не робив. Маємо вже перші результати щодо ефективності такої зміни світлофорного регулювання. Згідно із даними зі встановлених відеодетекторів, загальна пропускна спроможність перехрестя вул. Пасічна – Пирогівка зросла до 25%. Наступний наш крок – впровадження режиму “смарт-перехрестя” на вул. Зелена – Вулецька”, – зазначив директор ЛКП “Львівавтодор” Микола Власюк.

Читайте також: У Львові та обласні знову працюватиме мотопатруль

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#смартперехрестяльвів #смарт_перехрестя_у_львові #новини_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
43,22
43,30
PLN
10,05
10,10
Оголошення
live comments feed...