• Головна
  • Львів попрощається із захисником Олегом Улянчуком
18:00, 29 березня
Надійне джерело

Львів попрощається із захисником Олегом Улянчуком

Львів попрощається із захисником Олегом Улянчуком

У суботу, 30 березня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олегом Улянчуком, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Олег Улянчук (25.10.1980-29.10.2023) – уродженець села Денисівка Хмельницької області. Здобув вищу освіту в Тернопiльському національному медичному університеті iм. Івана Яковича Горбачевського, закінчив військову кафедру при навчальному закладі. Займався приватним підприємництвом, у вільний час захоплювався автомобілями та пошуком археологічної спадщини.

Лейтенант. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на Харківщині у лавах 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Державної прикордонної служби України. За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком «За відвагу в службі».

У Олега Улянчука залишилися батьки, дружина, двоє дітей та брат.

Читайте також: Завтра на Личакові помоляться за полеглих захисників України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #прощається #захисник #похорон #храм
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,84
EUR
42,80
42,85
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...