• Головна
  • У Львові на один день відкриється нецензурна автомийка: митимуть автомобілі напівоголені дівчата
09:41, 5 вересня 2013 р.

У Львові на один день відкриється нецензурна автомийка: митимуть автомобілі напівоголені дівчата

Львів’ян та гостей міста запрошують на унікальну акцію – благодійну бікіні-автомийку. В суботу, 14 вересня, кожен власник автомобіля зможе не просто поспостерігати, як його авто митимуть дівчата в бікіні, а й допомогти дітям із дитячих будинків. Поєднати шоу і благодійність вирішили в рамках першого фестивалю-тюнінгу «The Gas Station CarFest».

«Ідея організувати таку мийку з’явилась після проведення аналогічних заходів в Америці. Там такі атракції привертають багато уваги, адже важко пройти повз симпатичних дівчат в бікіні. Разом з тим, маємо сумний факт, що сучасні молоді люди мало цікавляться питаннями благодійності. Тож слідом прийшла думка, що поєднавши розваги і соціальний акцент, ми зможемо в такій формі достукатись до значно ширшого кола потенційних благодійників», - розповідають організатори заходу.

Помити авто і долучитись до збору коштів можна буде 14 вересня за адресою вул. Джерельна, 20. Акція триватиме з 14.00 по 19.00.

Мийка в бікіні відбудеться в рамках фестивалю «The Gas Station CarFest» - першого фестивалю-тюнінгу для всіх і кожного. В програмі: благодійна бікіні автомийка, майстер-клас по стайлінгу авто плівками, шоу спорткарів та екзотичних авто, конкурси для автомобілістів та глядачів та багато іншого.

Дізнатись більше можна за телефоном 098-22-65-389, Мар’ян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...