• Головна
  • Львів’янина судили за оральний секс посеред вулиці
10:40, 13 березня
Надійне джерело

Львів’янина судили за оральний секс посеред вулиці

Львів’янина судили за оральний секс посеред вулиці

Галицький районний суд визнав винним у дрібному хуліганстві чоловіка, який займався оральним сексом у громадському місці. Суд призначив йому покарання – 119 грн штрафу.

Як повідомляє ZAXID.NET з посиланням на матеріали справи, інцидент стався 18 січня цього року близько півночі. Олександр П. разом із невідомою жінкою займався оральним сексом посеред вулиці. Їх помітили патрульні, які склали адмінпротокол за порушення громадського порядку і спокою за ст. 173 КУпАП. Інші обставини інциденту в судовій постанові не описані.

До суду Олександр П. не з’явився та не відповідав на поштові і телефонні виклики. Однак суд розглянув докази правопорушення – відео з нагрудної камери та рапорт поліцейського – та вирішив розглядати справу за відсутності підсудного.

Враховуючи обставини справи, суддя Галицького райсуду Віктор Романюк визнав Олександра П. винним у дрібному хуліганстві і призначив 119 грн штрафу. Крім цього, чоловік має сплатити 605 грн судового збору. Цю постанову можна оскаржити в апеляційному суді.

Видання зазначає, що це не перший випадок, коли львівські суди розглядають подібні справи. Так, у травні Франківський райсуд судив 18-річну львів’янку за секс на зупинці громадського транспорту. А в жовтні Сихівський райсуд покарав чоловіка за секс біля церкви та богословської семінарії.

Читайте також: Мешканка Львівщини вкрала лампадки зі стел Героїв

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #райсуд #секс #вулиця #хуліганство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...