• Головна
  • Мешканці вул. Лесі Українки «воюють» з літніми майданчиками (ФОТО)
23:28, 9 серпня 2013 р.

Мешканці вул. Лесі Українки «воюють» з літніми майданчиками (ФОТО)

У центрі  міста лева місцеві жителі та члени ГО «Ідея Нації» не дали встановити літній майданчик пабу по вулиці Лесі Українки, 15, оскільки впевнені, що у закладу сфальсифіковані документи на його встановлення.

999

 

9998

 

 

Як повідомили журналістам у ГО «Ідея Нації» люди стурбовані тим, що паб перешкоджає під’їзду «швидкоїа» та спеціальної техніки. Крім цього висловлюють обурення нічним шумом під вікнами, який доноситься з літнього кафе до 2.00 год. ночі.

У ГО «Ідея Нації» зауважили, щоправоохоронні органи, які прибули на місце «бунту» – намагалися залякувати самих мешканців, журналістів та громадських активістів. Натомість до порушників закону, а саме представників пабу навіть не намагалися підходити.

«Сьогоднішня ситуація з фальсифікованими документами , тиском правоохоронних органів на мешканців, журналістів і громадських активістів є прямим свідченням того, що в Українській державі сьогодні діє корупція та покривання незаконних дій зі сторони контролюючих органів. Свідченням цього є те, що прибувши на місце події правоохоронні органи проігнорували те, що мешканці не давали згоди на встановлення літнього майданчику власникам пабу, а значить їхні підписи є сфабриковані. Натомість міліція зацікавилась і намагалась записати дані мешканців, журналістів та громадських активістів» - заявив учасник подій, Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів.

Варто зауважити, що місцеві жителі не планують здаватись. Вже зараз вони  пишуть колективну скаргу на паб, що знаходиться у їхньому будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...